Αρχείο κατηγορίας Έργα

Επιτυχημένος σχεδιασμός, ενός καταστήματος ή ενός επαγγελματικού χώρου, σημαίνει να κατανοήσεις απόλυτα τις ανάγκες και τις φιλοδοξίες κάθε
ξεχωριστού πελάτη.
Η δημιουργικότητα,
η καινοτομία, η σχεδιαστική υπεροχή και η σχεδόν εμμονική προσήλωση στην ποιότητα, είναι βάση σε κάθε εμπορικό project μας, ανεξάρτητα από το
μέγεθός του.

Δημιουργούμε μοναδικούς χώρους

Κάθε χώρος που σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε στο ArteaseDesignLab, θέλουμε να ανταποκρίνεται ακριβώς στις απαιτήσεις κάθε επαγγελματία. Για να το πετύχουμε αυτό, συνεργαζόμαστε στενά με τους πελάτες μας κι εξασφαλίζουμε πως έχει κατανοηθεί με λεπτομέρεια κάθε έργο που θα κατασκευαστεί, όπως και το περιβάλλον στο οποίο θα λειτουργήσει. Οι επαγγελματικές υπηρεσίες του ArteaseDesignLab περιλαμβάνουν:

Δημιουργία και ανάπτυξη εταιρικής ταυτότητας της επιχείρησης.
Εκτιμάμε το αισθητικό και εμπορικό περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται, το μέγεθος και τις ιδιαιτερότητες του χώρου της επιχείρησης. Καθορίζουμε, μαζί με τον πελάτη, ποιο είναι το κοινό μας και βρίσκουμε το κατάλληλο όνομα και το λογότυπο που θα το συνοδεύει. Σχεδιάζουμε τις κάρτες και επιλέγουμε το είδος και τον τρόπο συσκευασίας, όπου αυτό είναι απαραίτητο.

Σχεδιασμό και λεπτομερή παρουσίαση του έργου.
Είτε πρόκειται για μια ολοκληρωμένη πρόταση από την αρχή, είτε για ανανέωση του χώρου. Σ’ αυτή την περίπτωση, θα ασχοληθούμε παρεμβαίνοντας κυρίως αισθητικά, αλλάζοντας ή δημιουργώντας καινούριο styling, με συμβουλές και ιδέες διακόσμησης. Και, αν ο χώρος χρειάζεται καλύτερη εργονομία, θα προτείνουμε βελτιώσεις στη διαρρύθμισή του.

Μελέτη φωτισμού.
Μελετάμε τη ροή του φυσικού φωτός και δημιουργούμε σενάρια τεχνητού φωτισμού, σύμφωνα με το χαρακτήρα του χώρου.

Εξατομικευμένο σχεδιασμό επιμέρους αντικειμένων.
Εκεί που οι έτοιμες λύσεις δεν μας ικανοποιούν, θα σχεδιάσουμε έπιπλα, αντικείμενα και ότι άλλο θα χρειαστεί, για να πετύχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Επίβλεψη κατασκευής.
Επιβλέποντας προσωπικά την πρόοδο και την ολοκλήρωση του έργου, ελαχιστοποιούμε τις καθυστερήσεις και εξασφαλίζουμε ποιότητα και άψογο φινίρισμα.

Επικοινωνία και διαφήμιση.
Δημιουργούμε όλο το έντυπο ή ψηφιακό υλικό που θα χρειαστεί για τα διαφημιστικά έντυπα ή την καμπάνια.

Σήμανση, Styling και Visual merchandising.
Εφαρμόζουμε το λογότυπο στις ταμπέλες και φροντίζουμε την εσωτερική σήμανση του χώρου. Τοποθετούμε τα προϊόντα σωστά στα ράφια. Διαμορφώνουμε και ανανεώνουμε τις βιτρίνες για να είναι πάντα εντυπωσιακές κι ασυνήθιστες.