Φωτιστικό δαπέδου Avesta

Φωτιστικό δαπέδου Avesta

Το φωτιστικό
Το Avesta είναι ένα φωτιστικό δαπέδου 2 όψεων, με διακοσμητική σύνθεση αληθινών φύλλων και λουλουδιών. Στη μια όψη, έχουμε δημιουργήσει μια σύνθεση με ξύλινες βέργες και με φύλλα. Στην άλλη όψη, η σύνθεση είναι πιο φλοράλ και είναι βασισμένη αποκλειστικά στα διαφορετικά σχήματα και χρώματα των φύλλων.
Μέσα από την υφασμάτινη επιφάνειά του, το φως διαχέεται μαλακά και δημιουργεί μια ήρεμη ατμόσφαιρα στο χώρο.
Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι φυσικά.  Έτσι, ανάλογα με τον τρόπο που τοποθετούνται, συνθέτουν ένα φωτιστικό πάντα διαφορετικό και μοναδικό.

Προτεινόμενες θέσεις
Τοποθετημένο δίπλα στην πολυθρόνα ή τον καναπέ, θα φωτίσει ατμοσφαιρικά το δωμάτιο του καθιστικού. Θα βγει στη βεράντα ένα καλοκαιρινό βράδυ για να φωτίσει ένα δείπνο με φίλους. Ακόμη, θα βρει εύκολα τη θέση του δίπλα στην κρεβατοκάμαρα. Με τον ρυθμιστή έντασης, το Avesta μπορεί να φωτίζει διακριτικά το υπνοδωμάτιο όλο το βράδυ.

Κατασκευή
Το φωτιστικό δαπέδου Avesta είναι φτιαγμένο πάνω σε μεταλλικό πλαίσιο και η ξύλινη βάση του έχει επίστρωση σατινέ βερνικιού, με εμφανή τα νερά του ξύλου.
Για την κατασκευή του έχει χρησιμοποιηθεί ύφασμα και χειροποίητο χαρτί. Στο φινίρισμα, έχει επιστρωθεί ένα λεπτό στρώμα αδιαβροχοποίησης και προστασίας.

Διαστάσεις
142 εκ. (ύψος) Χ 30 εκ. Χ 18 εκ.

Χρώματα
fotistiko-beige-cream  fotistiko-orange-color-warm  fotistiko-red-color-warm
Eκρού – Πορτοκαλί – Κόκκινο

Τύπος λαμπτήρα
2 λάμπες πυράκτωσης έως 75W/Ε27 (περιλαμβάνονται). Εναλλακτικά, μπορεί να τοποθετηθούν οι κατάλληλες λάμπες LED ή CFL (φθορισμού).
Ενσωματωμένος ρυθμιστής έντασης (floor dimmer).

Προέλευση και εγγύηση
Το φωτιστικό δαπέδου Avesta είναι εσωτερικής χρήσης και κατασκευάζεται στην Ελλάδα από το Artease Design Lab, σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές και έχει σήμανση CE.
Το Artease Design Lab δίνει εγγύηση τριών ετών για πιθανή αστοχία οποιουδήποτε τμήματός του.

line1