Εμείς

Artease Design Lab. Δημιουργούμε αντικείμενα και χώρους

Είμαστε ένα εξειδικευμένο δημιουργικό εργαστήριο, που σχεδιάζει χώρους και κατασκευάζει αντικείμενα. Γνωρίζουμε τις τάσεις του σύγχρονου interior design και έχουμε τον τρόπο να κάνουμε ξεχωριστό κάθε έργο που αναλαμβάνουμε, χωρίς να έχει σημασία το μέγεθός του. Έχουμε βαθιά γνώση της δουλειάς μας και είναι χαρά μας να τη μοιραζόμαστε μαζί σας.

 Είμαστε μια ομάδα με πολλές διαφορετικές ιδιότητες. Είμαστε σχεδιαστές εσωτερικής διακόσμησης και φωτισμού. Είμαστε graphic designers. Δημιουργούμε wall paintings προχωρημένης αισθητικής κι έχουμε αναπτύξει τις δικές μας σειρές από μοναδικά χειροποίητα φωτιστικά.

interior-designΔιακόσμηση κατοικίας

Είμαστε αφοσιωμένοι στη δημιουργία ιδιαίτερων, ισορροπημένων, άνετων χώρων, που η ευχαρίστηση να τους κατοικείς να μεγαλώνει κάθε μέρα. Προτείνουμε τα χρώματα, τα υφάσματα, το styling και το φωτισμό, έχοντας πάντα στο μυαλό μας την προσωπικότητα των ανθρώπων που ζουν στον κάθε χώρο.

interior-design-commercialΕμπορικοί χώροι

Concept design είναι ο ολοκληρωμένος σχεδιασμός ενός εμπορικού χώρου. Από το σχεδιασμό της ιδέας και τη δημιουργία της εταιρικής ταυτότητας, στην κατασκευή, το φωτισμό, το styling, την επικοινωνία και το visual merchandising. Κάθε χώρος που σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε στο Artease Design Lab, θέλουμε να ανταποκρίνεται ακριβώς στις φιλοδοξίες και το όραμα του πελάτη μας.

lighting-designΜελέτη φωτισμού

Μελετάμε τη σχέση του φυσικού με τον τεχνητό φωτισμό, σε κάθε δωμάτιο, στη διάρκεια της μέρας και της νύχτας. Βελτιώνουμε τη ροή του φυσικού φωτός, μειώνοντας την ανάγκη για επιπλέον φωτισμό κι ελαχιστοποιούμε την κατανάλωση ενέργειας, με τη κατάλληλη επιλογή φωτιστικών. Διαμορφώνουμε σενάρια φωτισμού που προσαρμόζονται κι αλλάζουν, βασισμένα στις ανάγκες των ανθρώπων.

lampsΦωτιστικά

Κατασκευάζουμε τις σειρές των χειροποίητων φωτιστικών μας από το 2003 και τις έχουμε παρουσιάσει σε εκθέσεις στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Εκατοντάδες αντικείμενά μας δημιουργούν κάθε μέρα μοναδική ατμόσφαιρα σε σπίτια, αλλά και σε luxury hotels, καφέ και καταστήματα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

wall-paintingWall painting

Στο Artease Design Lab μπορούμε να δημιουργήσουμε τον απόλυτα εντυπωσιακό τοίχο, συνδυάζοντας ζωγραφική, ανάγλυφες επιφάνειες και φωτισμό! Προτείνουμε πάντα ιδέες και θέματα σχεδιασμένα και κατασκευασμένα αποκλειστικά για τον κάθε χώρο και την κάθε ξεχωριστή προσωπικότητα.

graphic-designGraphic design

Το graphic design έρχεται να ολοκληρώσει τις υπηρεσίες του Artease Design Lab στους πελάτες του. Με πολλά δημιουργικά χρόνια στη διαφήμιση, σχεδιάζουμε όχι μόνο τα logos, την εμπορική ταυτότητα και τη σήμανση, αλλά και τα έντυπα, τις καταχωρήσεις και την ψηφιακή ή έντυπη προώθηση.

line1