Αρχείο κατηγορίας blog

Η Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του Zurbaran Athens

Η πρώτη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του Zurbaran Athens έγινε από το Artease Design Lab και είναι ξεχωριστή όπως κι αυτό.
Μονοχρωματική, με πράσινες μπάλες, λάμπες, κορδέλες και γιρλάντες κι ένα φωτεινό κόκκινο 2018!

Διακόσμηση με stencil

Οι νέα τάση είναι τα σταμπωτά σχέδια με stencil στο δάπεδο, που αλλάζουν όλη την εικόνα του χώρου και επιβάλλουν μια καινούρια, εκλεπτυσμένη αισθητική. Εφαρμοσμένη σε ξύλινα ή τσιμεντένια δάπεδα, η τεχνική των stencil έχει μια μοναδική εκφραστική δύναμη, από τα πιο βασικά ως τα πιο πολύπλοκα σχέδια.

Ιδέες διακόσμησης

Όσοι ασχολούμαστε με τη διαμόρφωση των εσωτερικών χώρων, γνωρίζουμε πως το στοιχείο που κάνει πάντα τη διαφορά στη διακόσμηση τους είναι οι τοίχοι. Πουθενά αλλού η ιδιοσυγκρασία των ανθρώπων που κατοικούν το χώρο δεν αποτυπώνεται με μεγαλύτερη σαφήνεια, απ’ ότι στους τοίχους που τους περιβάλλουν.

Απλίκες

Οι απλίκες και τα φωτιστικά τοίχου που σχεδιάζουμε στο Artease Design Lab αξιοποιούν με τον πιο δημιουργικό τρόπο τους τοίχους του σπιτιού.

Αντίθετα με την οροφή, οι επιφάνειες των τοίχων μπορούν να προσφέρουν την ευελιξία που χρειαζόμαστε για να τοποθετήσουμε πάνω τους φωτιστικά και να κατευθύνουμε το φως στα σημεία που το έχουν ανάγκη.

Παιδικό δωμάτιο

Οι γονείς με αισθητικές ανησυχίες, αντιλαμβάνονται το σπίτι σαν ένα χώρο ηρεμίας αλλά και καλλιτεχνικής έκφρασης για όλα τα μέλη της οικογένειας και το παιδικό δωμάτιο είναι γι’ αυτούς το ίδιο, αν όχι σημαντικότερο, με τα υπόλοιπα.

Sneak peek on a concept design of Artease Design Lab

The making of «Tin café»                               Μέσα στο 2015 το Artease Design Lab ολοκλήρωσε την κατασκευή του concept design για το Tin all day café. Κάθε στάδιο της κατασκευής ολοκληρωνόταν με συντονισμό και ακρίβεια, στοιχεία απαραίτητα για την τήρηση του χρονοδιαγράμματος … Συνέχεια ανάγνωσης Sneak peek on a concept design of Artease Design Lab