Απλίκες

Απλίκες. Φωτισμός από το σωστό σημείο.

Φωτιστικό τοίχου απλίκα δίφωτη με διακόσμηση με φύλλα

Οι απλίκες και τα φωτιστικά τοίχου που σχεδιάζουμε στην Artease  αξιοποιούν με τον πιο δημιουργικό τρόπο τους τοίχους του σπιτιού.

Αντίθετα με την οροφή, οι επιφάνειες των τοίχων μπορούν να προσφέρουν την ευελιξία που χρειαζόμαστε για να τοποθετήσουμε πάνω τους φωτιστικά και να κατευθύνουμε το φως στα σημεία που το έχουν ανάγκη. Οι τοίχοι λειτουργούν ως ανακλαστικές επιφάνειες για να δημιουργηθεί ένας πιο μαλακός, ατμοσφαιρικός φωτισμός. Οι σκούρες ή ανοικτές αποχρώσεις τους, θα επηρεάσουν ανάλογα και το χρώμα του φωτισμού στο χώρο.

Οι απλίκες συχνά μπορούν να τοποθετηθούν ως ζεύγος, και να φωτίσουν το χώρο εκατέρωθεν μιας εισόδου ή ενός ιδιαίτερου, σημαντικού επίπλου, κάνοντάς το να δείχνει ακόμη πιο ξεχωριστό. Ακόμη και στο υπνοδωμάτιο, ο χώρος θα αποκτήσει μια αίσθηση συμμετρίας όταν τοποθετηθούν απλίκες αριστερά και δεξιά του κρεβατιού· μια ιδέα πολύ πιο ενδιαφέρουσα και ασυνήθιστη από τα τυπικά φωτιστικά κομοδίνου.

Φωτιστικό απλίκα τοίχου τρίπτυχο

Απλίκες και διακοσμητικά φωτιστικά τοίχου, με σχέδια εμπνευσμένα από τη φύση από τη συλλογή μας Floral Chic ή λιτές γραμμές για τη σειρά Minimal Nature θα δημιουργήσουν την οπτική ολοκλήρωση ενός χώρου ιδιαίτερου όσο κι εσείς.