διακοσμητικά φωτιστικά

Διακοσμητικά φωτιστικά

Διακοσμητικό φωτιστικό εσωτερικού εξωτερικού χώρου

Διακοσμητικά φωτιστικά μπορούν να δημιουργηθούν από αρκετά αντικείμενα καθημερινής χρήσης.. Συνηθισμένα γυάλινα ή μεταλλικά αντικείμενα, μπορούν να γίνουν μια εξαιρετική βάση για να φτιαχτεί ένα φωτιστικό με ιδιαίτερη, χειροποίητη προσωπικότητα.

Ορισμένες φορές, τα φωτιστικά εκτός από χρηστικά αντικείμενα, μπορεί να γίνουν λειτουργικά έργα τέχνης από μόνα τους. Ο φωτισμός μπορεί να δημιουργήσει γλυπτική στον τοίχο. Να προκαλέσει εντυπωσιακές σκιές στο ταβάνι ή το πάτωμα του δωματίου.

Διακριτικά ή στο κέντρο της προσοχής, τα αντικείμενα που θα διακοσμήσουν φωτιστικά ένα χώρο, πρέπει να συμπληρώνουν και να αναδεικνύουν την αισθητική του. Τα διακοσμητικά φωτιστικά από ακρυλικό ή μέταλλο είναι πιο κοντά σε αφαιρετικούς, μοντέρνους χώρους, ενώ φωτιστικά από υλικά όπως το ύφασμα και το χαρτί δημιουργούν μια ζεστή, φιλική ατμόσφαιρα.

Ανεξάρτητα όμως από το στυλ και το σχήμα τους, τα διακοσμητικά φωτιστικά θα προσθέσουν ένα ιδιαίτερο οπτικό στοιχείο στο χώρο, ένα αντικείμενο τέχνης που θα απολαμβάνει κανείς καθημερινά.