Η εταιρία

Artease. Κάτι περισσότερο από διακοσμητικά φωτιστικά

Στην Artease σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε χειροποίητα φωτιστικά. Οι σειρές μας παρουσιάζονται σε ελληνικές και ευρωπαϊκές εκθέσεις από το 2003 και δημιουργούν κάθε μέρα μοναδική ατμόσφαιρα σε σπίτια, αλλά και σε boutique hotels, καφέ και καταστήματα στην Ελλάδα και σε πολλά μέρη του κόσμου.

Φωτιστικά κατασκευασμένα στην Ελλάδα

Τα φωτιστικά της Artease μπορούν να δημιουργηθούν μόνο σε μικρές ποσότητες. Τα υλικά τους χρειάζονται χρόνο για να εφαρμοστούν και να αποκτήσουν τις ιδιότητές τους και κανένα φωτιστικό μας δεν είναι ακριβώς το ίδιο με το προηγούμενο. Καθένα από αυτά είναι μοναδικό και αντανακλά την προσωπικότητα αυτού που το κατασκεύασε.

Φωτιστικά για projects

Εκτός από τις σειρές των φωτιστικών μας, στην Artease δημιουργούμε φωτιστικά ειδικά σχεδιασμένα για projects, φτιαγμένα να εξυπηρετήσουν την ιδιαίτερη αισθητική κάθε έργου. Χρησιμοποιούμε συνηθισμένα ή λιγότερο συνηθισμένα υλικά και τεχνικές κατασκευής, για να δημιουργήσουμε μοναδικά κομμάτια που λειτουργούν συχνά και ως εικαστικές εγκαταστάσεις.

Σχεδιασμός φωτισμού

Τα φωτιστικά είναι πάντα το τμήμα μιας γενικότερης μελέτης φωτισμού. Στην Artease Design αξιοποιούμε δημιουργικά κάθε διαθέσιμη πηγή φυσικού φωτός και προτείνουμε διαφορετικούς τρόπους τεχνητού φωτισμού, ανάλογα με την ώρα και τη χρήση κάθε χώρου. Φωτίζουμε κήπους και κτίρια, σχεδιάζοντας σενάρια φωτισμού που συνδυάζουν την αισθητική με τη λειτουργικότητα.

 

line1