Αρχείο κατηγορίας blog

Απλίκες

Οι απλίκες και τα φωτιστικά τοίχου που σχεδιάζουμε στο Artease Design Lab αξιοποιούν με τον πιο δημιουργικό τρόπο τους τοίχους του σπιτιού.

Αντίθετα με την οροφή, οι επιφάνειες των τοίχων μπορούν να προσφέρουν την ευελιξία που χρειαζόμαστε για να τοποθετήσουμε πάνω τους φωτιστικά και να κατευθύνουμε το φως στα σημεία που το έχουν ανάγκη.

διακοσμητικά φωτιστικά

Τα φωτιστικά εκτός από χρηστικά αντικείμενα, μπορεί να γίνουν λειτουργικά έργα τέχνης από μόνα τους. Ο φωτισμός μπορεί να δημιουργήσει γλυπτική στον τοίχο. Να προκαλέσει εντυπωσιακές σκιές στο ταβάνι ή το πάτωμα του δωματίου.
Διακριτικά ή στο κέντρο της προσοχής, τα αντικείμενα που θα διακοσμήσουν φωτιστικά ένα χώρο, πρέπει να συμπληρώνουν και να αναδεικνύουν την αισθητική του.

Σχεδιασμός και λειτουργικότητα

Μας αρέσουν οι καθαρές σχεδιαστικές γραμμές. Φροντίζουμε κάθε μας ιδέα να είναι στη βάση της απλή κι αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο. Η μεγαλύτερη πρόκληση και δημιουργικότητα βρίσκεται στα έργα που δείχνουν απλά. Και αυτή η ιδέα είναι που δίνει νόημα σε κάθε φωτιστικό, αντικείμενο ή ολοκληρωμένο concept που φτιάχνουμε.