Φωτιστικό απλίκα Galina

Φωτιστικό-απλίκα Galina
(ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ)

Το φωτιστικό
Το Galina είναι μια απλίκα τοίχου, με διακοσμητική σύνθεση αληθινών φύλλων και λουλουδιών. Το σχέδιο είναι στην μπροστινή, καμπυλωτή όψη της απλίκας και η θέση των λαμπτήρων είναι τέτοια, που να δημιουργούνται φωτεινές λόγχες πάνω και κάτω από το φωτιστικό.
Μέσα από την υφασμάτινη επιφάνειά του, το φως διαχέεται μαλακά και δημιουργεί μια ήρεμη ατμόσφαιρα στο χώρο.
Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι φυσικά. Έτσι, ανάλογα με τον τρόπο που τοποθετούνται, συνθέτουν ένα φωτιστικό πάντα διαφορετικό και μοναδικό.

Προτεινόμενες θέσεις
Τις περισσότερες φορές, ο φωτισμός από την οροφή δεν είναι επαρκής για όλες τις φωτιστικές συνθήκες. Η απλίκα Galina μπορεί να τοποθετηθεί όπου χρειάζεται για να συμπληρωθεί ο βασικός φωτισμός, αλλά και για να δημιουργήσει ένα πιο ατμοσφαιρικό φωτιστικό περιβάλλον. Μπορείτε ακόμη, δημιουργώντας ένα ίδιο ζεύγος, απλικών, να τις τοποθετήσετε στην κρεβατοκάμαρα, αντί για φωτιστικά κομοδίνου.
Η απλίκα Galina τοποθετείται σε οποιοδήποτε σημείο του τοίχου υπάρχει έτοιμη αναμονή για φωτιστικό. Αν όχι, τότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το παρεχόμενο καλώδιο ρεύματος μέχρι την κοντινότερη πρίζα.

Κατασκευή
Η απλίκα Galina είναι φτιαγμένη πάνω σε πολυκαρβονικό φύλλο και ξύλινη βάση. Για την κατασκευή της έχει χρησιμοποιηθεί επίσης ύφασμα, χειροποίητο χαρτί και αληθινά φύλλα και λουλούδια, τα οποία έχουν υποστεί την κατάλληλη επεξεργασία.
Στο φινίρισμα, έχει επιστρωθεί ένα λεπτό στρώμα αδιαβροχοποίησης και προστασίας.

Διαστάσεις
53 εκ. (ύψος) Χ 25 εκ. Χ 12 εκ.

Χρώματα
fotistiko-beige-cream
  fotistiko-orange-color-warm
Εκρού – Πορτοκαλί

Τύπος λαμπτήρα
2 λάμπες πυράκτωσης έως 60W/Ε14 (περιλαμβάνονται). Εναλλακτικά, μπορεί να τοποθετηθούν οι κατάλληλες λάμπες LED ή CFL (φθορισμού).
Το φωτιστικό συνοδεύεται από διάφανο καλώδιο παροχής ρεύματος, μήκους 2μ. με ενδιάμεσο διακόπτη, για την περίπτωση που δεν υπάρχει αναμονή στο σημείο που θα τοποθετηθεί.

Επιπλέον δυνατότητες
Υφασμάτινο καλώδιο με διακόπτη, σε πολλά διαφορετικά χρώματα.
Ηλεκτρονικός ροοστάτης χεριού (hand dimmer). Με αυτή την πρόσθετη λειτουργία, η φωτεινότητα του φωτιστικού μπορεί να ρυθμιστεί, ανάλογα με τη διάθεση και την ώρα της ημέρας.

Προέλευση και εγγύηση
Το επιτραπέζιο φωτιστικό Galina είναι εσωτερικής χρήσης και κατασκευάζεται στην Ελλάδα από το Artease Design Lab, σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές και έχει σήμανση CE.
Το Artease Design Lab δίνει εγγύηση τριών ετών για πιθανή αστοχία οποιουδήποτε τμήματός του.

line1