Κρεμαστό 4πλό φωτιστικό Hebeny

Κρεμαστό τετραπλό φωτιστικό Hebeny
(ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ)

Το φωτιστικό
Το Hebeny είναι ένα τετραπλό κρεμαστό φωτιστικό 2 όψεων, με διακοσμητική σύνθεση από φυσικές, ακατέργαστες βέργες.
Στη μια όψη, έχουμε δημιουργήσει μια σύνθεση με τις ξύλινες βέργες να περνούν τοξωτά από το ένα στοιχείο στο άλλο, δημιουργώντας μια οπτική ένωση. Στην άλλη όψη, υπάρχει μια σύνθεση από μικρότερες, λεπτότερες βέργες.
Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι φυσικά. Έτσι, ανάλογα με τον τρόπο που τοποθετούνται, συνθέτουν ένα φωτιστικό πάντα διαφορετικό και μοναδικό. Μέσα από την υφασμάτινη επιφάνειά του, το φως διαχέεται μαλακά και δημιουργεί μια ήρεμη ατμόσφαιρα στο χώρο.

Προτεινόμενες θέσεις
Ιδανικό φωτιστικό για να τοποθετηθεί σε χαμηλό ύψος, πάνω από την τραπεζαρία. Ακόμη, το Hebeny μπορεί να φωτίσει το χώρο πάνω από το πάσο και να διαχωρίσει με τον καλύτερο τρόπο την κουζίνα από το χώρο του καθιστικού. Μπορεί να συμπληρωθεί, στον ίδιο χώρο, με το φωτιστικό τοίχου Felcia.

Κατασκευή
Το κρεμαστό φωτιστικό Hebeny είναι φτιαγμένο πάνω σε ανεξάρτητα μεταλλικά πλαίσια που είναι συνδεδεμένα σε ξύλινη ράγα. Για την κατασκευή του έχει χρησιμοποιηθεί ύφασμα, χειροποίητο χαρτί και ακατέργαστες ξύλινες βέργες.
Στο φινίρισμα, έχει επιστρωθεί ένα λεπτό στρώμα αδιαβροχοποίησης και προστασίας και το ξύλινο τμήμα του έχει επίστρωση σατινέ βερνικιού.

Διαστάσεις
105 εκ. (μήκος) Χ 16 εκ. (πλάτος) Χ 31 εκ. (ύψος)

Χρώματα
fotistiko-beige-cream   fotistiko-red-color-warm
Εκρού – Κόκκινο

Τύπος λαμπτήρα
4 λάμπες πυράκτωσης έως 75W/Ε27 (περιλαμβάνονται). Εναλλακτικά, μπορεί να τοποθετηθούν οι κατάλληλες λάμπες LED ή CFL (φθορισμού).

Επιπλέον δυνατότητες
Υφασμάτινο καλώδιο σε πολλά διαφορετικά χρώματα.

Προέλευση και εγγύηση
Το κρεμαστό φωτιστικό Hebeny είναι εσωτερικής χρήσης και κατασκευάζεται στην Ελλάδα από το Artease Design Lab, σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές και έχει σήμανση CE.
Το Artease Design Lab δίνει εγγύηση τριών ετών για πιθανή αστοχία οποιουδήποτε τμήματός του.

line1