Κρεμαστό φωτιστικό Laria

Κρεμαστό φωτιστικό Laria

Το φωτιστικό
Το Laria είναι ένα κρεμαστό φωτιστικό, με διακοσμητική σύνθεση αληθινών φύλλων και λουλουδιών, σε κάθε μια από τις 4 όψεις του.
Μέσα από την υφασμάτινη επιφάνειά του, το φως διαχέεται μαλακά και δημιουργεί μια ήρεμη ατμόσφαιρα στο χώρο.
Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι φυσικά.  Έτσι, ανάλογα με τον τρόπο που τοποθετούνται, συνθέτουν ένα φωτιστικό πάντα διαφορετικό και μοναδικό.

Προτεινόμενες θέσεις
Μπορεί να τοποθετηθεί ως κύριος φωτισμός στο κέντρο του υπνοδωματίου και να συνδυαστεί με τα αντίστοιχα φωτιστικά κομοδίνου Aldora ή τις απλίκες Galina. Επίσης, είναι ιδανικό φωτιστικό για διαδρόμους ή άλλους μικρούς χώρους του σπιτιού.

Κατασκευή
Το κρεμαστό φωτιστικό Laria είναι φτιαγμένο πάνω σε μεταλλικό πλαίσιο και για την κατασκευή του έχει χρησιμοποιηθεί ύφασμα, χειροποίητο χαρτί και αληθινά φύλλα και λουλούδια, τα οποία έχουν υποστεί την κατάλληλη επεξεργασία.
Στο φινίρισμα, έχει επιστρωθεί ένα λεπτό στρώμα αδιαβροχοποίησης και προστασίας.

Διαστάσεις
40 εκ. (ύψος) Χ 25 εκ. Χ 25 εκ.

Χρώματα
fotistiko-beige-cream  fotistiko-orange-color-warm  fotistiko-red-color-warm
Εκρού – πορτοκαλί – κόκκινο

Τύπος λαμπτήρα
Λάμπα πυράκτωσης έως 75W/Ε27 (περιλαμβάνεται). Εναλλακτικά, μπορεί να τοποθετηθεί η κατάλληλη λάμπα LED ή CFL (φθορισμού).

Επιπλέον δυνατότητες
Υφασμάτινο καλώδιο σε πολλά διαφορετικά χρώματα.

Προέλευση και εγγύηση
Το κρεμαστό φωτιστικό Laria είναι εσωτερικής χρήσης και κατασκευάζεται στην Ελλάδα από το Artease Design Lab, σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές και έχει σήμανση CE.
Το Artease Design Lab δίνει εγγύηση τριών ετών για πιθανή αστοχία οποιουδήποτε τμήματός του.

line1