Επιτραπέζιο φωτιστικό Aldora

Επιτραπέζιο φωτιστικό Aldora

Το φωτιστικό
Το Aldora είναι ένα επιτραπέζιο φωτιστικό 2 όψεων, με διακοσμητική σύνθεση αληθινών φύλλων και λουλουδιών. Στη μια όψη, έχουμε δημιουργήσει μια σύνθεση με ξύλινες βέργες και με φύλλα. Στην άλλη όψη, η σύνθεση είναι βασισμένη αποκλειστικά στα διαφορετικά σχήματα και χρώματα των φύλλων.
Μέσα από την υφασμάτινη επιφάνειά του, το φως διαχέεται μαλακά και δημιουργεί μια ήρεμη ατμόσφαιρα στο χώρο.
Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι φυσικά.  Έτσι, ανάλογα με τον τρόπο που τοποθετούνται, συνθέτουν ένα φωτιστικό πάντα διαφορετικό και μοναδικό.

Προτεινόμενες θέσεις
Ο διακριτικός φωτισμός του το κάνει να μπορεί να λειτουργήσει ως φωτιστικό κρεβατοκάμαρας. Ακόμη, μπορεί να τοποθετηθεί πάνω σε μικρό βοηθητικό τραπέζι ή σε κονσόλα στο καθιστικό και να δώσει έναν ατμοσφαιρικό, διακοσμητικό φωτισμό. Συμπληρώνεται ιδανικά με το φωτιστικό οροφής Laria.

Κατασκευή
Το επιτραπέζιο φωτιστικό Aldora είναι φτιαγμένο πάνω σε μεταλλικό πλαίσιο και η βάση του είναι ξύλινη, με επίστρωση σατινέ βερνικιού.
Για την κατασκευή του έχει χρησιμοποιηθεί ύφασμα, χειροποίητο χαρτί και αληθινά φύλλα και λουλούδια, τα οποία έχουν υποστεί την κατάλληλη επεξεργασία.
Στο φινίρισμα, έχει επιστρωθεί ένα λεπτό στρώμα αδιαβροχοποίησης και προστασίας.

Διαστάσεις
46 εκ. (ύψος) Χ 22 εκ. Χ 16 εκ.

Χρώματα
fotistiko-beige-cream
  fotistiko-orange-color-warm  fotistiko-red-color-warm
Εκρού – Πορτοκαλί – Κόκκινο

Τύπος λαμπτήρα
Λάμπα πυράκτωσης έως 60W/Ε27 (περιλαμβάνεται). Εναλλακτικά, μπορεί να τοποθετηθεί η κατάλληλη λάμπα LED ή CFL (φθορισμού).

Επιπλέον δυνατότητες
Ηλεκτρονικός ροοστάτης χεριού (hand dimmer). Με αυτή την πρόσθετη λειτουργία, η φωτεινότητα του φωτιστικού μπορεί να ρυθμιστεί, ανάλογα με τη διάθεση και την ώρα της ημέρας

Προέλευση και εγγύηση
Το επιτραπέζιο φωτιστικό Aldora είναι εσωτερικής χρήσης και κατασκευάζεται στην Ελλάδα από το Artease Design Lab, σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές και έχει σήμανση CE.
Το Artease Design Lab δίνει εγγύηση τριών ετών για πιθανή αστοχία οποιουδήποτε τμήματός του.

line1