Φωτιστικά τοίχου

Φωτιστικά τοίχου

Φωτιστικό απλίκα τοίχου τρίπτυχο

Αφήνοντας πίσω τη διακόσμηση για το παιδικό δωμάτιο, και τα διακοσμητικά φωτιστικά, γινόμαστε πιο συγκεκριμένοι όσον αφορά τα φωτιστικά τοίχου που σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε στο Artease Design Lab, τα οποία αποτελούν ένα μοναδικό συνδυασμό διακόσμησης και φωτισμού!

Τα φωτιστικά τοίχου έχουν σημαντικό ρόλο στα φωτιστικά σενάρια που δημιουργούμε για τον κάθε χώρο και την ατμόσφαιρα που θέλουμε να δώσουμε σ’ αυτόν. Ο φωτισμός που προέρχεται από τον τοίχο μπορεί, ανάλογα με τη χρήση του χώρου, να είναι κύριος ή συμπληρωματικός. Τοποθετημένα σε ύψος λίγο πιο πάνω από το ανθρώπινο βλέμμα, παράγουν πιο μαλακό φωτισμό από τα φωτιστικά οροφής, που συνήθως βρίσκονται στο κέντρο του δωματίου.

Δυναμικές, λιτές γραμμές για τη σειρά Minimal Nature ή ρομαντική ατμόσφαιρα από τη σειρά Floral Chic. Ιδανικά για να μπουν στον τοίχο πάνω από τον καναπέ ή την κρεβατοκάμαρα, σε μια εσοχή ή ένα διάδρομο εισόδου, τα φωτιστικά τοίχου του Artease Design Lab θα φωτίσουν το χώρο ήπια και θα φέρουν μια μοναδική αίσθηση ηρεμίας και ισορροπίας.