Φωτιστικό τοίχου Adalia

 

Φωτιστικό τοίχου Adalia

Το φωτιστικό
Το Adalia είναι ένα επίτοιχο φωτιστικό, με διακοσμητική σύνθεση αληθινών φύλλων και λουλουδιών. Μέσα από την υφασμάτινη επιφάνειά του, το φως διαχέεται μαλακά και δημιουργεί μια ήρεμη ατμόσφαιρα στο χώρο.
Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι φυσικά.  Έτσι, ανάλογα με τον τρόπο που τοποθετούνται, συνθέτουν ένα φωτιστικό πάντα διαφορετικό και μοναδικό.

Προτεινόμενες θέσεις
Το Adalia είναι μια μοναδική ιδέα ενός αντικειμένου, που μπορεί ταυτόχρονα να είναι εικαστικό έργο και συμπληρωματικός διακοσμητικός φωτισμός.
Το Adalia τοποθετείται ιδανικά στον τοίχο πάνω από τον καναπέ ή σε όποιο άλλο σημείο του καθιστικού, οριζόντια ή κάθετα.
Εξίσου εντυπωσιακά θα φωτίσει την κρεβατοκάμαρα, τοποθετημένο πάνω από το κρεβάτι. Μπορεί να συνδυαστεί με τα αντίστοιχα φωτιστικά κομοδίνου Aldora ή το κρεμαστό φωτιστικό Laria.
Ακόμη, μπορεί να συνδυαστεί με ένα wall painting που θα δημιουργήσει το Artease Design Lab ειδικά για το δωμάτιό σας.

Κατασκευή
Το φωτιστικό τοίχου Adalia είναι φτιαγμένο πάνω σε ξύλινο πλαίσιο και για την κατασκευή του έχει χρησιμοποιηθεί ύφασμα, χειροποίητο χαρτί και αληθινά φύλλα και λουλούδια, τα οποία έχουν υποστεί την κατάλληλη επεξεργασία.
Στο φινίρισμα, έχει επιστρωθεί ένα λεπτό στρώμα αδιαβροχοποίησης και προστασίας.

Διαστάσεις
120εκ. (μήκος) Χ 33 εκ. (ύψος) Χ 7 εκ.

Χρώματα
fotistiko-beige-cream
fotistiko-orange-color-warm fotistiko-red-color-warm
Εκρού – Πορτοκαλί – Κόκκινο

Τύπος λαμπτήρα
2 λάμπες 14W/Τ5 (περιλαμβάνονται). Το φωτιστικό συνοδεύεται από διάφανο καλώδιο παροχής ρεύματος, μήκους 2μ. με ενδιάμεσο διακόπτη, για την περίπτωση που δεν υπάρχει αναμονή στο σημείο τοποθέτησης.

Επιπλέον δυνατότητες
Υφασμάτινο καλώδιο σε πολλά διαφορετικά χρώματα.

Προέλευση και εγγύηση
Το φωτιστικό τοίχου Adalia είναι εσωτερικής χρήσης και κατασκευάζεται στην Ελλάδα από το Artease Design Lab, σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές και έχει σήμανση CE.
Το Artease Design Lab δίνει εγγύηση τριών ετών για πιθανή αστοχία οποιουδήποτε τμήματός του.

line1